Over ons

Bij Soeterboek & Partners ontzorgen we u in het gehele administratieve proces van uw (startende) onderneming. Onze medewerkers beschikken over de laatste vakkennis en denken graag met u mee. Wij vezorgen uw financiële administratie, de belastingaangiftes en de salarisadministratie. Daarnaast geven wij u via grafische dashboards, direct en realtime, inzicht in uw financiële positie. Zo heeft u de tijd om u te richten op de doelstellingen van uw onderneming, terwijl wij op de achtergrond de administratieve en financiële zaken voor onze rekening nemen.

NOAB

Soeterboek & Partners is aangesloten bij brancheorganisatie NOAB. Hierdoor beschikken onze medewerkers over up-to-date vakkennis en zijn we op de hoogte van de laaste wijzigingen en ontwikkelingen in de veranderende wetgeving. U kunt bij ons dus rekenen op specialisten in het vak. Daarnaast spreken we de taal van de ondernemer, wat zorgt voor laagdrempeligheid en een fijne samenwerking.

Ons kantoor

In ons kantoorpand, gevestigd aan de Schotsestraat in Kaatsheuvel, werkt een hecht en deskundig team aan financiële administraties, salarisadministraties, jaarrekeningen, personeelsadvisering, alsmede fiscaal juridische zaken. Onze doelgroep, het midden- en kleinbedrijf (MKB), waaronder startende ondernemingen, zijn klanten van ons administratiekantoor.

Aangezien wij laagdrempeligheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij hier met de inrichting van ons kantoor rekening mee gehouden. Zo zijn er enkele vergaderkamers, een rustige receptie en afgeschermde afdelingen bieden ruimte voor vertrouwelijke gesprekken met onze klanten, financiële instellingen of de Belastingdienst. Daarnaast bieden wij u ook een werkplek bij ons op kantoor, zodat u rustig kunt werken en daar waar nodig gebruik kunt maken van financieel advies dat zich letterlijk om de hoek begeeft.

M.H.G.J. (René) Soeterboek

H.A.A.C. (Huub) Adriaanse

Relatiebeheerder
h.adriaanse@senp.nl

Mr. M.H.P. (Monique) Schilders

Relatiebeheerder/fiscaal-jurist
m.schilders@senp.nl

K. (Kim) van der Vliet

Administratief medewerker
k.vandervliet@senp.nl

M.Y.J. (Michaèl) Prins

Salarisadministrateur
m.prins@senp.nl

M.P. (Mariëlla) Soeterboek-van Gool

M.C.L. (Merle) Soeterboek

Administratief medewerkster
merle.soeterboek@senp.nl
 

F.M.J. ( Frans) Fiora

Administratief medewerker
f.fiora@senp.nl

P.S.J.H. (Patrick) Antonissen

Relatiebeheerder
p.antonissen@senp.nl

G.J.M. (Ger) Baten

Relatiebeheerder
g.baten@senp.nl

R. (René) Splinters

Administratief medewerker/Relatiebeheerder
r.splinters@senp.nl

A. (Anita) Vesseur-Swaans

Administratief medewerker
a.vesseur@senp.nl

J.A.C. (Nancy) van der Linden

S. (Sanne) van Gool

1e Assistent salarisadministrateur
s.vangool@senp.nl

A. (Anita) Voogd

Interieurverzorgster