Loonheffing

Je bent als werkgever verplicht om elke maand loonheffing in te houden op het salaris van werknemers. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat werknemers aan het einde van het jaar een hoog bedrag aan inkomstenbelasting moeten betalen.

Loonheffing is de belasting die een werkgever betaalt namens de werknemers. Loonheffing is een verzameling voor loonbelasting, de premie voor de volksverzekeringen (o.a. Algemene ouderdomswet (AOW), Algemene nabestaandenwet (ANW) en de Wet langdurige zorg (WLZ)), premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet.
 

Aangifte loonheffing uitbesteden

Dien de aangifte loonheffing op tijd en correct in. Doe je dit niet, dan riskeer je een boete. Soeterboek & Partners zorgt er graag voor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Je hebt dan geen omkijken meer naar de belastingaangiften. Daarnaast hoef je ook niet de wijzigende wet- en regelgeving in de gaten te houden. Wanneer je de aangifte loonbelasting aan Soeterboek & Partners uitbesteedt, ben je er zeker van dat je het maximale uit de aangifte haalt en dat deze altijd op tijd gedaan wordt.

Meer weten?

Naast de aangifte loonheffing, adviseert Soeterboek & Partners ook over andere belastingen en administraties. Denk bijvoorbeeld aan schenkingsbelasting, vennootschapsbelasting, erfbelasting, omzetbelasting en inkomstenbelasting. Door uw administratie uit te besteden, kunt u zich focussen op uw eigen onderneming.

Ben u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Of wilt u graag wat extra informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen op 0416-276258 of via onderstaand formulier. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Contact met een adviseur

*
*
*
*