Startende ondernemers

Start u binnenkort een eigen onderneming?

Gefeliciteerd met deze mooie uitdaging! Als startende ondernemer komt er  waarschijnlijk veel nieuwe informatie op u af, en dat roept vragen op. Soeterboek & Partners helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen, zodat uw bedrijf een succesvolle start heeft.

Waar moet een startende ondernemer beginnen?

Bij het starten van een eigen bedrijf komen veel aspecten kijken. Wij ondersteunen u bij het doorlopen van alle stappen in de juiste volgorde. Zo denken wij mee over een goede naam voor uw bedrijf en helpen we u met de keuze voor de juiste rechtsvorm (ZZP’er, B.V., etc). Ook kunnen wij zorgen voor een correcte registratie bij de Kamer van Koophandel. Ook kunnen wij met u beslissen of het zinvol is om een ondernemingsplan te maken en beantwoorden we al uw vragen hierover.

Financiƫle administratie voor startende ondernemers

Vanaf het moment dat u een bedrijf begint, begint u ook een financiële administratie. Op dit gebied gaat er een wereld voor u open: hoe moet de financiële administratie worden opgezet, waar moet ik voor verzekerd zijn en welke belastingen zijn voor mijn bedrijf van toepassing? Daarnaast kan het ook voorkomen dat u recht heeft op bepaalde subsidies. Als startende ondernemer kan het lastig zijn een weg te vinden door alle constant veranderende informatie. Wij zijn hier om u antwoord te geven op al uw vragen en we zorgen ervoor dat u niets teveel betaald.
We helpen u graag om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.