Omzetbelasting

Advies bij omzetbelasting

Omzetbelasting (ook wel btw (belasting over toegevoegde waarde) genoemd) is een indirecte belasting die de overheid heft op de verkoop van diensten of producten. Bij het berekenen van de af te dragen en de te vorderen omzetbelasting komt veel actuele kennis kijken. U wilt namelijk zo veel mogelijk inkomsten overhouden. Het is daarom zonde als fiscale kansen niet optimaal benut worden. Onze belastingadviseurs hebben altijd kennis van de meest recente veranderingen in de wetgeving en kunnen u daarom voorzien van een compleet advies. Zo betaalt u nooit teveel.

Aangifte omzetbelasting (btw-aangifte)

De belastingdienst legt een tijdsvak op waarover de aangifte van de omzetbelasting ingediend moet worden. In de meeste gevallen dient dit per kwartaal te gebeuren. Onze adviseurs kunnen uw aangifte omzetbelasting elke maand en kwartaal voor u opstellen en dienen deze ook voor u in bij de Belastingdienst. Doordat onze adviseurs op de hoogte zijn van de fiscale mogelijkheden in uw ondernemerssituatie, laat u geen geld liggen. Je bespaart daarnaast kostbare tijd, die u weer in uw onderneming kunt steken.

Ja, ik wil mijn aangiftes omzetbelasting graag aan Soeterboek en Partners uitbesteden

Als u uw aangiftes omzetbelasting wilt uitbesteden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag een aanvraag doen om dit in gang te zetten? Of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen via telefoonnummer 0416-276258 of via onderstaand contactformulier. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Contactformulier

*
*
*
*